Haber

adidas’tan Şampiyonlar Ligi Finaline özel İstanbul temalı futbol topu “UCL Pro Ball İstanbul”

adidas, İstanbul’da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için özel olarak tasarladığı resmi maç topunu tanıttı.

İstanbul’un tarihi ve kültüründen izler taşıyan

adidas UCL Pro Ball İstanbul, 10 Haziran’da oynanacak final maçında yeşil sahayı futbolun yıldızlarıyla paylaşacak.

adidas, İstanbul’da uzun zamandır beklenen UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için özel olarak tasarlanan resmi maç topu UCL Pro Ball İstanbul’u tanıttı. UCL Pro Ball, memleketi İstanbul’un kültüründen ve futbol tarihinden ikonik izler taşırken, 2004/05’te yine İstanbul’da gerçekleşen UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nin ruhunu da yansıtıyor.

2004/05 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali topunun renklerinden ilham alan resmi maç topunun, İstanbul’un benzersiz konumunu kutlayan göz alıcı bir tasarımı vardır. Koyu mavi arka plan, altın ve gümüş detaylar, rekabetin gördüğü en heyecan verici rekabete saygı duruşunda bulunuyor. Altın motifler şehrin kadim tarihini ve kültürünü temsil ederken, gümüş detaylar takımların uğruna mücadele ettiği gıpta ile bakılan UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası’nı simgeliyor.

İkonik beyaz yıldızların her biri Avrupa ile Asya’yı birbirine bağlayan köprüleri, yıldızların dışındaki mavi ve turuncu çizgiler ise her iki kıtayı temsil ediyor. Bu benzersiz tasarımla adidas UCL Pro Ball İstanbul, futbolun en iddialı kulüp şampiyonası ile İstanbul arasındaki bağı ölümsüzleştiriyor.

Eşsiz tasarımının yanı sıra UCL Pro Ball İstanbul, Avrupa’nın en iyi oyuncularına top üzerinde daha fazla hassasiyet sunan yenilikçi PRISMA yüzey dokusu da dahil olmak üzere bir dizi adidas performans teknolojisine sahiptir. Tüm adidas UEFA Şampiyonlar Ligi resmi maç toplarında bulunan dış doku kaplaması, sadık tutuş ve tam kontrol sunarken, termal olarak birleştirilmiş dikişsiz yapı en yüksek düzeyde performans sağlar.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

demircihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu