Haber

avlanmak Kaan Şengil: “Nefretiniz güvenimizdir”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kartepe İlçe Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen ‘Şehitlerimizi Anma, Gazilerimize Vefa Gecesi’nde konuşan İl Başkanı Av. Kaan Şengil, “Biz Alperenler olarak Şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize söz veriyoruz, kininiz emanetimiz, ne olursa olsun vazgeçmeyeceğiz.”

BBP İlçe Başkanlığı öncülüğünde ‘Şehitlerimizi Anma, Gazilerimize Vefa Gecesi’ programı düzenlendi. 15 Ocak Pazar günü Ataevler Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda; Körfez Şube Başkanı ve Şehit Baba Şaban Arlı, AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, BBP Kocaeli İl Başkanı Av. Kaan Şengil, MHP Kartepe İlçe Başkanı Hayati Dilek, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve şehit yakınları katıldı.

“Hiçbir koşulda pes etmeyeceğiz”

Gecede konuşan Av. Kaan Şengil, “Kartepe Kaymakamlığımızın düzenlediği böylesine anlamlı ve değerli bir geceye katılarak ailelerimizin duygularını paylaşma ve birlikte yemek yiyerek sohbet etme fırsatı bulduk. Tevazu ile başkana fotoğraflarını takdim ettik. Muhsin Yazıcıoğlu, şehitlerimizle birlikte Alperenler olarak Şehit ve Gazilerimizin ailelerine, kininiz bize emanettir, kural ne olursa olsun vazgeçmeyeceğiz diye bir konuşma yapıyoruz.” – KOCAELİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu