Yaşam

Borderlands Filmi İçin Bazı Sahneler Yeniden Çekildi

izlemek için sabırsızlanıyoruz Sınır bölgeleri Sinemasıyla ilgili olarak uzun bir aradan sonra yeni bir gelişme yaşandı. Çıkışı için biraz daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor. Detaylar burada.

Borderlands sineması için çalışmalar oldukça uzun zaman önce başlasa da 2020 yılının prestijiyle birlikte yeni gelişmelere de sıkça rastlanıyordu. Yönetmen koltuğunda oturan Eli Roth, hem dizinin hardcore hayranlarına hem de oyunculara hitap etmeyi amaçlıyordu. diziye yeni başlayanlar veya tanışacaklar. Hatta film uyarlamasından zevk almak için oyunların hiçbirini oynamanın gerekmeyeceği bile söylendi.

Oyuncu kadrosunda Jack Black, Haley Bennett, Cate Blanchett, Edgar Ramirez, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis ve Florian Munteanu gibi isimlerin yer aldığı Borderlands sineması, Haziran 2021’de tamamlandı.

Bazı Borderlands Sinema Sahneleri Yeniden Çekilecek

Kasım ayında sinema ile ilgili bazı gösterimler yapıldı. Bu gösterimler sonrasında yapılan geri dönüşler ile bazı sahnelerin yeniden çekilmesine karar verildi. Ancak bu yeniden çekimleri Deadpool ve Terminator: Dark Fate’ten tanıdığımız Tim Miller yapacak. Farklı bir yönetmen seçilmesinin nedeni ise asıl yönetmen Eli Roth’un Şükran Günü adlı farklı bir proje üzerinde çalışmak için kolları sıvamış olması. Miller’la bazı sahnelerin yeniden çekimleri iki hafta kadar sürerdi.

Öte yandan Şükran Günü, 2007 yılında Robert Rodriguez ve Quentin Tarantino ikilisinin yapımcılığını üstlendiği Grindhouse filminde uydurma bir fragman olarak karşımıza çıktı. Şimdi filme çevriliyor.

Borderlands sineması için şu an net bir vizyon tarihi belirlenmedi ancak muhtemelen bu sene izlemekten gurur duyacağımızı tahmin ediyoruz. Cate Blanchett’in canlandırdığı Lilith’in Pandora gezegeninde kızını bulma serüveninin anlatılacağı Borderlands sinemasını merakla bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu