Haber

Emniyet Müdürü Mehmet Aktaş, Erzincan’da incelemelerde bulundu.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Erzincan Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve Erzincan Polis Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Valilik önünde Erzincan Valisi Mehmet Makas, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağ tarafından karşılanan Aktaş, Valilik Onur Defterini imzaladı.

Aktaş, vali olduktan sonra İl Emniyet Müdürlüğü’ne geçti. İl Emniyet Müdürü Kurt ve tören ekibi tarafından karşılanan Aktaş, Kurt ile makamında görüşmesinin ardından polis evinde yapılan çalışmalar ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Aktaş, görüşmenin ardından Erzincan Polis Mesleki Eğitim Merkezini (POMEM) ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binasının yapılması planlanan yerde incelemelerde bulunan Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, emniyet ve asayiş konusunda emniyet mensuplarının çabalarıyla Erzincan’ın huzurlu bir kent haline geldiğini söyledi.

Erzincan’da görev yapan meslektaşlarını tebrik eden Aktaş, “Arkadaşlarımızın üstün çabaları sonucunda Erzincan’da güvenlik ve asayiş ile ilgili rakamların oldukça iyi olduğunu gördük.” dedim.

Polis okulunu da ziyaret ettiklerini belirten Aktaş, şöyle devam etti:

“Erzincan polis okulumuz Türkiye’nin en büyük ve modern okullarından biri. Şu anda burada 800 civarında polis kursiyeri yetiştiriliyor. İnşallah 22 Şubat’ta onları da alıp polis teşkilatına dahil edeceğiz. İşte genç polis adayımız. arkadaşlar kaliteli bir eğitim veriliyor.Emeği geçenlere teşekkür ederim.İnşallah burada görmüş olduğunuz yere Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası yapılır.Gençlik ve özel harekat müdürlüğünün yanı sıra bir tane daha karakol Dördü de aynı proje kapsamında ve inşallah aynı zamanda ihale edilecek.Proje için tüm hazırlıklarımızı yaptık.İnşallah bu dört bina da en kısa sürede uyum içinde tamamlanacak. valiliğimiz.”

Erzincan Valisi Makas, yeni yapılacak olan emniyet müdürlüğü hizmet binasının değerli bir ihtiyacı karşılayacağını bildirdi.

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Türkiye’nin en büyük polis okulunun Erzincan’da olduğunu, bu nedenle yapılacak yeni polis binasının şehre yakışacağını söyledi.

Erzincan’ın güvenlik ve asayiş açısından en huzurlu iller arasında yer aldığını vurgulayan Karaman, emeği geçenlere teşekkür etti.

AK Parti Milletvekili Burhan Çakır da hazırlanan projelerle Erzincan’daki emniyet teşkilatının değerli bir ihtiyacının karşılanacağını söyledi.

Aktaş ve beraberindekiler daha sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

haber-felahiye.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu