Haber

‘Gazetecilik pençesinde’ sözleriyle ekrana veda eden Afşin Yurdakul’a sert davranan Cüneyt Özdemir eleştirildi

Gazeteci Afşin Yurdakul geçtiğimiz günlerde Habertürk TV’den ayrıldığını açıklamıştı. Ekranlarda izleyicisine veda eden Yurdakul’un sözleri geniş yankı buldu. Cüneyt Özdemir, Yurdakul’un vedasına ilişkin sözleriyle gündem oldu! ?

2013 yılından bu yana Habertürk’te görev yapan ve birçok program sunan Gazeteci Afşin Yurdakul, son olarak HT 360 programını hazırlayıp sunuyordu.

Geçtiğimiz günlerde ekranlarda Habertürk’ten ayrıldığını duyuran Yurdakul, “Gazetecilik büyük bir pençede” sözleriyle geniş ses getirmişti.

Yurdakul’un büyük ses getiren konuşması şöyle oldu:

‘Bu meslek büyük bir tuzağın içindedir, demokrasi olmadan, hukukun üstünlüğü olmadan, ifade özgürlüğüne sahip çıkmadan nefes alamaz. İnsanlara nefes aldırmak bizim görevimiz. Dünyanın bu kritik döneminde ülkeme demokrasi, adalet, refah ve ferahlık diliyorum. Türkiye’nin tüm renkleri tüm renklerine emanet olsun. Güle güle.’

Daha sonra Yurdakul’un, ABD’de yaşayan eşinin yanına yerleşeceği için Habertürk’e veda ettiği açıklandı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir dün meslektaşıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Özdemir’in Yurdakul’a yönelik “10 yıldır çalıştığınız kurumda gazeteciliğin baskı altında olduğunu düşünüyorsanız bunu çalışırken yaptığınız haberlerle gösterin” sözleri sosyal medyada tartışma yarattı.

İşte Cüneyt Özdemir’e verilen yanıtlardan bazıları…

?

?

Ona tepki gösterenler çoğunluktaydı…

?

?

?

?

Ne düşünüyorsun?

karaburunajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu