Haber

İlçe genelinde temizlik çalışmaları

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde temizlik çalışmalarını gerekçe göstermeden sürdürüyor. Belediye ekipleri, geçen hafta Pazartesi günü çıkan orman yangınının ardından ormanlık alandaki temizlik çalışmalarını tamamladı.

Göynük Mahallesi Değirmendere mevkiinde çıkan orman yangınının ardından ormanlık alanda genel temizlik çalışması yapan Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kısa sürede pet şişe, cam, evsel atık ve diğer çöpleri topladı.

Kemer’in tüm mahallelerinde temizlik çalışmalarını rutin olarak sürdüren belediye ekipleri, çöp konteynerlerini başta bahçe atıkları ve katı atıklar olmak üzere tüm çöpleri temizleyerek dezenfekte etti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, geçen hafta Pazartesi günü çıkan orman yangınının 90’ıncı saatte kontrol altına alındığını hatırlatarak, “Belediye olarak ormanlık alanda ve yol kenarlarında biriken çöpleri, yangının ardından temizledik. ateş. Allah bir daha böyle felaketler yaşamasın. İlçemiz genelinde rutin olarak yaptığımız temizlik faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.” söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habercubuk.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu