Haber

Metin Oktay’dan Icardi’den selamlar

Galatasaray Kulübü, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Arjantinli futbolcuya her dönem için net 6 milyon euro, eski kulübü Paris Saint-Germain’e (PSG) 4 sezona yayılmış taksitli 10 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.

Borsa İstanbul’a gönderilen ve KAP’ta yayınlanan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi için anlaşmaya varıldı. Buna göre oyuncunun; eski kulübe 4 sezona yayılmış taksitlerle 10.000 Euro ödenecek. 000 Euro bonservis bedeli ödenecek. Oyuncuyla 2023-2024 sezonundan itibaren 3 sezon, net sezon ücreti 6.000 Euro olmak üzere anlaşmaya varıldı. Her futbol sezonu için 000 Euro ödenecek.

Sarı-kırmızılı formayla geçen dönem Süper Lig’de çıktığı 24 maçta 22 gol atan İcardi, 2 maçta görev aldığı Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında bir kez de fileleri havalandırdı.

GSTV’ye yaptığı açıklamada futbolcu, “Geçen sezondan sonra bu sezon da bu formayı giydiğim için çok mutluyum. Kendimi zaten projenin içinde hissediyordum. Kendimi bu grubun bir parçası gibi hissettim. Taraftarlarımız gerçekten çok iyi sevgi gösterdiler. Taraftarlarımız da şampiyon olduktan sonra büyük sevgi gösterdiler. Çok istekli olduğunu gördük. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Galatasaray Kulübü de sağlık kontrolünden geçen İcardi için sosyal medya hesaplarından bir görsel paylaştı. Videoda İcardi ile özdeşleşen “Aşkın Olayım” müziği çeşitli müzik aletleri eşliğinde İstanbul görseli eşliğinde seslendirildi. İcardi, “Metin Oktay selamı” vererek müziğe eşlik etti ve golün ardından sevincini gösterdi. (HABER MERKEZİ)

haberosmangazi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu