Haber

Samsunspor başarısının tesadüf olmadığını düşünüyor

SporToto 1. Lig gruplarından Yılport Samsunspor’un 2. takım kaptanı Yusuf Abdioğlu, son haftalardaki başarılarının tesadüf olmadığını söyledi.

Kırmızı-beyazlı takımın deneyimli oyuncusu Yusuf Abdioğlu, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Samsunspor’un sezon sonunda şampiyon olacağına inandıklarını belirtti.

Samsunspor’un Süper Lig’e şampiyon çıkması için 3 takımın kaptanı olarak mücadele ettiklerini anlatan Yusuf Abdioğlu, “Takım arkadaşlarımız sağ olsunlar sahada mücadele ederek hocamızın ve bizim isteklerimize çok iyi cevap veriyorlar. … Hem antrenmanlarda hem de maçlarda kendimizi ve oyunumuzu geliştiriyoruz. Bu yüzden başarımız asla tesadüf değil. Takım arkadaşlarımın tamamı maçlara %100 hazır ve bu da sahada işimizi kolaylaştırıyor.” söz konusu.

Ligde Eyüpspor’un 10 puan gerisinde olduklarını hatırlatan Yusuf Abdioğlu, şöyle devam etti:

“On puanlık bir fark var ama Eyüpspor’dan bir maç eksiğimiz var. Kazanırsak bu hafta puan farkı 7’ye düşecek. Bu ligde yedi puan çok önemli bir fark değil, bazen üste geliyorlar.” Mağlubiyetler gelince birbirlerine “Bu lig, işte Süper Lig’den farkı burada. Hedefimiz şampiyonluk ve ligi Eyüpspor’un üzerinde bitirmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz.”

Tecrübeli oyuncu, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile farklı kadrolarda birlikte misyon edindiklerini hatırlatan Hüseyin Hoca, “Hüseyin hoca iş ahlakı ve disiplini olan bir teknik direktör. Asla şansı olmayan herkese şans veren bir insan.” Genç, yaşlı ve tecrübeli oyuncu ayırımı yapıyoruz.İnşallah birlikte şampiyon olduğumuzda hedefleri doğrultusunda hak ettiği Süper Lig’e ulaşacağını düşünüyorum.Samsunspor hocamız ve bizim için çok büyük bir avantaj.I İnşallah hocamızla birlikte Süper Lig’i kazanacağız.” terimleri kullandı.

Yeni Malatyaspor ile oynayacakları maça değinen Yusuf Abdioğlu, “Yeni Malatyaspor da son haftalarda rakiplerinden puan alan, rakiplerine sorun çıkaran, boş yerleri değerlendiren bir oyun oynuyor. , kendi sahamızda oynayacağımız maçta tek hedefimiz 3 puan.”

Öte yandan kırmızı beyazlı ekip, 9 Aralık Cuma günü oynanacak Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde görev yapan futbolcular paslar ve taktikler verdi. Yaralanan Moryke ​​Fofana, Mücait Albayrak, Yusuf Emre Gültekin tatbikata katılmadı.

Antrenmanı takip eden özel öğrenciler, teknik direktör Eroğlu ve futbolcularla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu