Haber

Youthall, gençlik istihdamı kampanyasını başlatıyor

Youthall, Kahramanmaraş’ta yaşanan şoklardan etkilenen gençlerin iş bulması için ‘istihdam seferberliği’ başlatıyor.

Youthall’dan yapılan açıklamaya göre şirket, genç istihdamı için yıllardır attığı en büyük adımları bu kez depremden etkilenen gençler için atmaya karar verdi.

Ülkedeki tüm şirket ve kurumları yakından ilgilendiren ve depremden etkilenen gençlere yalnız olmadıklarını hatırlatmayı amaçlayan Youthall, yaşamlarını yeniden inşa etmeye çalışan gençler için “#Yanındayız” hareketini başlatıyor. yaşıyor ve eğitimlerine devam etmek zorunda kalıyorlar.

#Seninleyiz kampanyası ile deprem bölgesinde ailesini, konutunu ya da işini kaybetmiş 18-35 yaş arası gençler ile istihdamlarına katkıda bulunmak isteyen şirket ve kurumları bir araya getirecek. Bu kapsamda Youthall’da oluşturduğu özgeçmişinde depremden etkilendiğini beyan eden ve beyanı grup tarafından onaylanan gençler, onları istihdam etmek isteyen firmalarla ücretsiz olarak buluşturulacak.

Gençlere ihtiyaçlarını bildirme çağrısı

Youthall bir özgeçmiş oluşturacak ve depremden etkilendiğini beyan eden ve beyanı doğrulanan gençlerin istihdam, staj, eğitim, barınma ve gıdaya erişim gibi birçok farklı alandaki ihtiyaçlarını iletmelerini sağlayacaktır. Aynı zamanda deprem bölgesinde depremden etkilenen gençleri istihdam etmek ve desteklemek isteyen şirket ve kurumların ihtiyaç odaklı güçlendirme sunmasını sağlayacaktır.

youall.com/seninleyiz internet sitesinde depremden etkilenen gençler “İş ve Staj Arıyorum” ve “Destek İstiyorum” seçeneklerinden biri ile ihtiyaçlarını belirtebilecekler. Şirket ve kurumlar, “İstihdam sağlayacağım” ve “Destek sağlayacağım” bölümleri ile taleplerini iletebilecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu