Haber

Fenerbahçe, Moldova’nın Zimbru takımını konuk etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunun ilk maçında Moldova’nın Zimbru takımını konuk eden, grubunda üçüncü kez liderliğini sürdüren İsmail Kartal, ilk resmi maçta yeni transferlerden 5 oyuncusunu ilk 11’de görevlendirdi.

Fenerbahçe’de üçüncü kez teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal, Portekiz teknik direktörü Jorge Jesus ile emanet edildiği takımda bazı değişikliklere gitti.

Kartal, 2023-2024 sezonunun resmi ilk maçının kadrosunda 6 eski ve 5 yeni oyuncuyu görevlendirdi. 11. sıradan göreve başlayan yeni transferler Edin Dzeko, Dusan Tadic, Alexander Djiku, Ryan Kent ve Sebastian Szymanski, Ülker Stadı’nda ilk kez resmi bir maçta taraftarlarla buluştu.

Kaleci Altay Bayındır, geçen sezon 10 Nisan 2023’te VavaCars Fatih Karagümrük deplasmanında yaşadığı sakatlık sonrası ilk kez 11. sırada yerini almıştı. Geçen sezonu VavaCars Fatih Karagümrük’te kiralık olarak geçiren ve bu dönem kadrosuna dönen Burak Kapacak, ilk resmi maçında yedek kulübesinde de yer buldu.

Zimbru’ya karşı kalede Altay Bayındır oynayan İsmail Kartal, savunmayı Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Alexander Djiku ve Ferdi Kadıoğlu’ndan oluşturdu. Orta sahada Miguel Crespo, Mert Hakan Yandaş ve Sebastian Szymanski’yi tercih eden Kartal, hücum hattında yeni transferler Ryan Kent, Dusan Tadic ve Edin Dzeko üçlüsünü görevlendirdi.

Fenerbahçe’de ise yerine İrfan Can Eğribayat, Furkan Akyüz, Samet Akaydın, Luan Peres, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun, Michy Batshuayi, Jayden Oosterwolde, Burak Kapacak, İsmail Yüksek ve Emre Mor girdi.

tribünler dolu

Sarı-lacivertlilerin bu sezonki ilk resmi maçında taraftarlar tribünleri doldurdu.

Karşılaşma öncesi teknik direktörleri İsmail Kartal’a destek veren taraftarlar, “Fenerbahçe’nin çocuğu İsmail Kartal” şeklinde tezahürat yaptı.

Ortada geçen dönem UEFA Avrupa Ligi son 16 varyantında Sevilla ile girişilen mücadelede bazı taraftarların sahaya yabancı puanlar atarak aldıkları penaltı nedeniyle stattaki Migros back-gol tribününün bir kısmı boş kaldı. .

Güvenlik görevlilerine maç öncesi eğitim

Maç öncesi Özel Güvenlik Teftiş Başkanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Genel Kolluk Teşkilatı kapsamında maçta görev alan genel kolluk görevlileri, özel güvenlik görevlileri ve stadyum görevlilerine uygulamalı eğitim verildi. -Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Projesi (KAAN).

Memurlar, 6222 sayılı Kanun ve ilgili mevzuat çerçevesinde. sporKarşılaşmalarda alınan tedbirleri en üst düzeye çıkarmak, karşılaşmalarda görev alan tüm unsurların ortak ve koordineli çalışmasını sağlamak ve karşılaşmaların genel güvenliğine azami düzeyde katkı sağlamak amacıyla eğitim almıştır. özel güvenlik görevlileri, genel kolluk kuvvetlerinin gözetim ve sorumluluğu altında görev yapmaktadır.

habersulakyurt.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu