Haber

Filenin Sultanlarına Avrupa şampiyonluğunu getiren Vargas’la ilgili Ümit Özat’ın söylediklerine tepkiler çığ gibi büyüdü

2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda, turnuvanın en çok kazanan oyuncusu Melissa Vargas seçildi. Teknik yönetici ve yorumcu Ümit Özat, Vargas’ın ay yıldızlı formayı giymesine tepki gösterdi.

“BEN KABUL ETMİYORUM”

Ümit Özat yaptığı açıklamada, “Eğer o da sizin gibi bu ülkede doğup büyüseydi ve bu dili konuşsaydı kabul edilebilirdi. Vargas’ın Küba Milli Takımı’nda oynama potansiyeli olsaydı sizce gelir miydi?” ve burada oyna? Senin vatan, millet, bayrak anlayışın bu mu? Katılmıyorum kardeşim.” söz konusu.

Filenin Sultanlarına Avrupa şampiyonluğunu getiren Vargas için söyledikleri çığ gibi” order=”intrinsic” width=”640″ height=”407″>Ebrar Karakurt-Melissa Vargas

“MİLLİYETÇİ DUYGULARINIZA NE OLDU!”

Anadolu Efes’te forma giyen Shane Larkin hakkında konuşan Özat, “Futbolda bir yere gelmek istiyorsanız basketbol ve voleybolda çalışın. Shane Larkin’in de Milli Takım’da oynamasını istemiyorum. Larkin ne yapıyor?” Milli grupta mı? Gidip Amerika’da oynasın. Milli Takım’da oynuyor. Türkçe bilmiyor. Ayağa kalkıp beni eleştirecekler. Ne oldu sizin milliyetçi duygularınıza! Bayrağı biliyorsunuz, biliyorsunuz. Milliyeti mi? Oyuncunun emeğine yüzde yüz saygım var. Ama Türkçe bilmeden Milli Grup’ta oynuyor.” terimleri kullandık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu