İş

“Hızlı flört” kafesi kapandı

İstanbul Cihangir’de yaklaşık bir yıldır faaliyet gösteren bir kafede gerçekleşen görüşme etkinliği sosyal medyada gündem oldu. Yaklaşık bir ay önce gerçekleştiği öğrenilen çöpçatanlık olayı, cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerin ortaya çıkmasıyla sosyal medyada ‘çabuk çıkma’ ve ‘eş’ olayı olarak yayıldı. Olaya gelen tepkilerin ardından bugün kafe kapatıldı.

‘İŞ PAYDAŞI BURADA DOĞDU’

Kafe işletmecilerinden Kaan Gür, sosyal medyaya yansıyan etkinliğin aksine iş dünyasına özel olarak yapılan bir görüşme etkinliği olduğunu savundu.

Sosyal medyada yayılan görüntünün yaklaşık 1 ay önce yaşanan olayla ilgili olduğunu belirten Gür, “Dükkânımızı etkinlik için kiraladılar. İş etkinliği… İnsanlar burada buluşuyor, iş ortaklığı doğuyor. Mühendisler, mimarlar, iş yapanlar buraya geliyor. Kamuoyunda tamamen farklı konuştular. Takas partilerinin reklamını yaptılar. Böyle bir şey yok. Temelde cadde bu. Cihangir’de böyle yaparız. Bize kumpas kurdular mı bilmiyorum. Böyle saçma bir olayla karşılaştık. Yıllardır dünyada bu tür etkinlikler yapılıyor. Bu sadece arkadaşlık için bir buluşma partisi. Mimarlar, doktorlar, mühendisler geliyor. Burada buluşuyorlar, mesleklerini konuşuyorlar. Bu aslında bir aile tarafından işletilen bir yer. Komşularımız, mahalle bizi burada tanıyor. Yıllardır burada yaşayan insanlarız. Saçma bir şeyle karşılaştık.”

‘KONU ZOR BİR YERE GİDİYOR’

Gür, “Bu bir uygulama ve buraya gelip dükkanda yapmak istiyorlar” dedi. Sadece bir kafe” dedi. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu