Haber

Siirt’teki korkunç kazada kaç kişi öldü, son durum nedir? Siirt’te LPG tankı patladı!

Siirt Korkunç kazada kaç kişinin öldüğü ve son durum gündeme gelirken, Siirt’te LPG tankı patladı. Siirt’in Kurtalan ilçesinde devrilen otomobildeki LPG deposunun patlaması sonucu çok sayıda kişi hayatını kaybetti, sürücü ise yaralandı. Siirt’teki korkunç kazada kaç kişi öldü, son durum nedir? Siirt’te LPG tankı patladı! Detaylar haberimizde…

SİİRT’TE OLAY KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ?

Siirt’in Kurtalan ilçesinde köy yolunda kontrolden çıkan LPG’li otomobil devrildi. LPG deposunun patlaması sonucu otomobilde çıkan yangında aralarında çocukların da bulunduğu 6 kişi hayatını kaybetti, yaralı sürücü ise hastaneye kaldırıldı. Siirt’in Kurtalan ilçesinde devrilen otomobildeki LPG deposunun patlaması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, sürücü ise yaralandı.

SİİRT’TE LPG DEPOSU PATLATTI

İlçeye bağlı Gözpınar Köyü’nde sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 72 KA 229 plakalı LPG’li otomobil kontrolden çıkarak devrildi. Devrilen otomobilin LPG deposu patladı. Otomobil alev alırken, olay yerine itfaiye, AFAD, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

ARAÇTA BULUNAN 6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında aralarında çocukların da bulunduğu 6 kişi hayatını kaybetti. Kazayı yaralı olarak atlatan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

esmehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu