Haber

Fatih Altaylı’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na: Keşke namusunuzla istifa etseydiniz!

Gazeteci Fatih Altaylı, dün düzenlenen 38. Olağan Kurultay’da Özgür Özel ile genel başkanlık yarışını kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu hakkında eleştirel bir paylaşım yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Heyeti dün toplandı. Divanda yapılan oylamayla Özgür Özel yeni Genel Başkan oldu.

İlk yarışta Özgür Özel 682, Kemal Kılıçdaroğlu ise 664 oy aldı. Kongredeki delege sayısı 1366 olduğundan Genel Liderlik seçiminde adayın en az 684 oy alması gerekiyordu ve seçim ikinci türe bırakıldı.

İkinci Tıp kategorisinde Özgür Özel 812, Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı. Kılıçdaroğlu’nun ikinci tur sonuçlarını beklemeden yönetim kurulundan ayrılması büyük tepki çekti.

Fatih Altaylı, Instagram hesabından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını paylaşarak onu eleştirdi.

Fatih Altaylı, paylaşımında Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının altında “Kemal Gidiyorum” yazan bir görsel kullandı.

Fatih Altaylı, paylaşımında cumhurbaşkanlığı seçimine değinerek, “Keşke onurlu bir şekilde istifa edip seçimden sonra ayrılsaydınız” dedi.

‘Keşke seçimden sonra onurlu bir şekilde istifa edip erdemli bir şekilde gitseydin. Keşke dün ikinci şansınızı kullanıp, onurlu bir şekilde yarıştan çekilip, ilk yarışın sonunda alkışlasaydınız. Keşke en azından uygun bir örnek oluşturmayı başarabilseydiniz. Keşke etrafınıza beceriksiz, hırslı, ahlaksız ve aptal bir grup insan yerine üç beş gerçek vatanseveri toplasaydınız ve keşke kongreden önce Atatürk’ün adını ansaydınız. Keşke Başkan olamasan da rezil olmasaydın.’

Fatih Altaylı’nın paylaşımı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu