Haber

Acemi Cadı’nın Rüyası İrem Erkaya yıllar sonra bambaşka biri oldu! ‘Tarla kuşu geri dön ve ne kaybettiğini gör’

2006 yılında ekranlarda yayınlanan Acemi Cadı dizisinde Merve Boluğur, Nergis Kumbasar ve Şenay Gürler gibi oyuncularla rol alan İrem Erkaya’nın son hali görenleri şaşırttı. İlgiyle takip edilen dizide Rüya karakterine hayat veren Erkaya, Hayat Bilgisi dizisinde de rol almıştır.

Beginner Witch’s Dream yıllar sonra bambaşka biri oldu!

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Acemi Cadı dizisinde “Rüya” karakterine hayat veren oyuncu İrem Erkaya, yıllar sonra son haliyle karşımıza çıktı.

1978 İstanbul doğumlu olan ve 2001 yılında Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü’nden mezun olan ismin, halen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda aktif olarak oyunculuk yaptığı bilinmektedir.

Ayşegül’ün en yakın arkadaşıydı.

Acemi Cadı dizisi Hayal’de Ayşegül’ün canlandırdığı karakterin en yakın arkadaşı olan ve kızıl saçlarıyla dikkat çeken İrem Erkaya, değişimiyle izleyenleri şaşırttı.

Toygar’ın peşinden koştu

Erkaya’nın canlandırdığı Hayal karakteri, dizide Kaan Yılmaz’ın canlandırdığı Toygar karakterine aşık olmuştu. Ancak Toygar Rüya yerine Merve Boluğur’un canlandırdığı Ayşegül karakterinin peşine düşmüştür.

Zaman zaman eski bölümleriyle ön plana çıkan dizinin sempatik oyuncusu İrem Erkaya, şimdilerde sakin bir hayat sürüyor. Erkaya’nın dizideki kızıl saçlarının şimdilerde olmaması da dikkat çekti.

“Toygar, geri dön ve ne kaybettiğini gör”

Erkaya’nın son halini görenler diziye de atıfta bulunarak, “Toygar’a dön ve neler kaybettiğini gör” yorumunu yaptı.

İşte Acemi Cadı’nın Rüyası dizisi İrem Erkaya’nın yıllar sonra ki değişimi…

golmarmarahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu